2015-11-29 1415 views
今日 (29-11-2015 Sun)男友開工後返佢爸爸家攞o野,所以得我自己一人食晚飯,而聽日又放假,唔買餸煮喇,整三文治食啦.於是走落街市買,呢o度麵包舖比較少,就貪就腳o係呢間買,見到有$10.00o既白方包同$10.50o既麥方包(沙田o既物價真係貴得驚人),我買麥方包啦.返到屋企影好相就即整三文治,當我拎起一片,要將火腿放上時,片方包跌o左落o黎,我睇睇,係斷o左.我從未試過咁o既情況,啲包咁乾o既?整好食得,拎上手食,啲包就係咁裂,好論盡,而包o既味道就好夠濃,呢個真係差在乾.服務:好好,我冇手(一隻手拎好重o既食材,一隻手拎雞蛋),就叫個店員幫我拎一包,佢拎o左見到我冇手,就識做地幫我拎去收銀o個邊,見我將袋o野放低拎錢,就直情幫我放埋入袋內,唔錯.買o左走人都識講聲多謝.抵食係1.5分

返到屋企影好相
一包八片o既麥方包
$10.5
我從未試過咁o既情況,啲包咁乾o既?
乾裂o左o既麥方包

服務:

買o左走人都識講聲多謝.

抵食係1.5分
2015-11-29
Waiting Time
1 Minutes (TakeAway)
$10.50 (Dinner)