喺尖沙咀做野嘅朋友介紹中港城開左間印度菜館,野食唔差,但環境比起重慶乾淨企理好多,講緊嘅就係Kesar Fusion。佢喺中港城平台,即係入左中港城後上兩段扶手電梯就到。店面乾淨企理,座位亦唔會太迫。裝修同平時嘅西餐廳差唔多。胡椒餅(免費) - 落完單例牌先上免費嘅胡椒餅,Mango Lassi & Salted Lassi($40) - 哩度嘅奶昔比平時嘅大杯,除左最多人飲嘅Mango Lassi,佢仲有鹹/甜兩種口味嘅原味奶昔,食過咁多次印度菜,其實都未飲過鹹味奶昔,所以朋友點左杯試下。我都試左啖,飲落都幾鹹,不過又唔算不能接受,想試新野嘅朋友可以try try。至於Mango Lassi就一定唔會另人失望,芒果味香甜得黎唔會太水。Chicken Tikka($118) - 烤雞用鐵板上,夠晒熱辣辣,本身原來仲跟左胡椒餅。烤雞大約有六七舊,足夠二至四人share,醃得入味,肉質唔會太乾太鞋,都幾惹味。Lamb Shank Curry($198) - 哩個羊腿咖哩雖然比其他咖哩貴一截,不過份量真係好足,咖哩上面有大大隻羊腿喺中間。羊腿煮到好腍,好容易就可以將骨肉分開,食落仲完全唔痴牙
店面乾淨企理,座位亦唔會太迫。裝修同平時嘅西餐廳差唔多。
胡椒餅(免費) - 落完單例牌先上免費嘅胡椒餅,
Mango Lassi & Salted Lassi
Lamb Shank Curry
羊腿煮到好腍,好容易就可以將骨肉分開,食落仲完全唔痴牙。咖哩汁香又不辣,就算唔食得辣嘅朋友都食倒。
Lamb Shank Curry
Garlic Naan($28) - 印度薄餅一客有四片,薄餅好軟熟,蒜味唔算太重。
Garlic Naan
Cheese Naan($38) - 一樣咁軟熟,不過薄餅中間夾左芝士,食落比較有口感,我自己就鍾意Cheese多過Garlic。
Cheese Naan
Kesar Special Kulfi($78) - 度個印度版雪糕本身只叫左一份諗住同朋友share食,不過店家好細心自動波已經將雪糕分左做兩小杯。雪糕奶味比較重,上面加左杏仁,令口感更豐富。
Kesar Special Kulfi
Gulab Jamun(免費) - 哩個中文叫炸乳酪球,係印度好普遍嘅甜品,之前喺其度印度菜館都食過。佢用左乳製品同麵粉添埋再搓成球狀,炸左之後再浸喺爆漿入面,乳酪球口感似蛋糕,好軟綿,以港人口味可能會覺得比較甜,不過都接受倒嘅。
Gulab Jamun

總結,全部野食都好高水準,咖哩惹味,烤雞juicy,亮點係印度薄餅好軟熟,地方都好乾淨企理又坐得舒服,想食印度菜好值得試下。
$300 (Dinner)
Mango Lassi & Salted Lassi
Garlic Naan