2019-05-02 4287 views
同事last day, 同佢farewell, 同行4個人,主角鍾意食中菜,佢提議食呢間,地點又方便大家。我地叫左個黑松露西芹炒什菌,幾香口,但略嫌油左d再叫左我至愛既干煸四季豆,好惹味,送飯一流~男同事鍾意食呢個鵝掌翼、不過我無試~呢個係龍皇海鮮羹,有豆腐、蝦、帶子,略咸,不過還好,大家都清哂朋友介紹呢到最好食係豉油皇炒麵,叫我一定要試下~果然唔錯,炒得夠乾身,又唔會太油👍🏻最後加多個啫啫蝦醬生菜煲,聞到隔離枱食好香,但又係偏咸😅差唔多食哂先記得影相。咕嚕肉,我覺得整幾幾好,上枱夠熱,炸得好香脆,醬汁酸酸甜甜,好開胃最後仲送左一人一碗紅豆沙,埋單4人先$1000,都幾抵食環境又唔會太燥,乾淨企理!

我地叫左個黑松露西芹炒什菌,幾香口,但略嫌油左d

再叫左我至愛既干煸四季豆,好惹味,送飯一流~

男同事鍾意食呢個鵝掌翼、不過我無試~

豉油皇炒麵

最後仲送左一人一碗紅豆沙,埋單4人先$1000,都幾抵食
環境又唔會太燥,乾淨企理!
豉油皇炒麵
  • 豉油王炒麵