2009-12-06 23 views
為左嚐鮮,今日買左麥記的珍寶蝦堡餐返來一試佢究竟有幾滋味先!!紙盒裡面仲有張紙包住個包,打開睇個包都幾大生菜多到漏晒出來,但生菜冇左水分好dry!個醬汁流左落來好似好多,其實食到中間醬汁就變好少,淨係食兩0舊蝦餅又係好dry!蝦餅有蝦漿同幾隻小蝦但蝦味欠奉,今晚快12點先去買可能炸油已唔新鮮食落陣陣油溢味!個麵包食落有D唔知係酒味定係其他味,味道好奇怪整體來講:醬汁太少應該在兩塊蝦餅中間再落多層醬汁,就唔會食到中間覺得好乾爭爭,因為蝦餅裡面一D汁都冇,唔似脆辣雞腿堡既雞扒起碼有D肉汁,我覺得脆辣雞腿堡好食過佢!我本來想俾佢OK!想想下又覺得食完一次就夠,唔會想再買來食,咁應該係要俾喊面至0岩!想起買包個陣店員話今日全日只係賣出6個蝦堡,睇來蝦始終都冇牛咁受歡迎!

個麵包食落有D唔知係酒味定係其他味,味道好奇怪

好似好多醬汁其實唔係
蝦餅睇來好大0舊好似好好味,但事實相反
廣告相呃人冇咁多蝦!