2020-02-16 34 views
warren 係我最喜愛既西餐三甲之選,位於大坑隱蔽位置,感覺份外寧靜。✨晚市有兩款dinner set, 同散叫既menu~~款式唔算多,但貴精不貴多。✨日本刺身帶子配黑魚子,紅加侖子啫哩:帶子大大粒煎香過,食落鮮嫩又彈牙🤤。鋪底既紅加侖子啫哩味道幾特別,除左酸酸甜甜既果味,仲帶有酒香~質感非常彈口。連伴碟既提子,車厘茄都好fresh 好多汁,側邊既蕃茄青瓜沙沙好味又開胃。仲有最吸睛係塊樹葉形狀嘅餅乾,食落甜甜的。✨蟹肉芒果沙律:呢個賣相超靚,味道仲好特別。下面個脆麵底真係勁香口鬆脆,配埋勁甜既芒果同蟹肉超好味!👍呢個沙律真係創意之作✨香煎石斑魚配提子牛油汁:呢個石斑好厚肉,同埋鮮味彈牙, 提子牛油汁甜甜地幾得意。鋪底既茄子,瓜粒同薯仔片配上酸酸既茄醬幾好味。✨燒紐西蘭羊架配芥茉籽燒汁: 個羊架好香,燒得啱啱好,切開仲好粉嫩🤤加埋個燒汁好好味。個焗薯仲超好味,入面一層層咁仲好香芝士味添。今餐每一道菜都好好味,食材高質賣相非常精緻,不過份量就偏小,實在太好味好想繼續encore。

日本刺身帶子配黑魚子,紅加侖子啫哩

蟹肉芒果沙律