2022-12-02 2529 views
一直以來都鍾意搵一啲良心小店去幫襯,呢日咁岩係長沙灣戲院睇完戲,又未到晚餐時間就打算食少少野先,開住個良心地圖一搵,就打算試下呢間舖頭了,大家首先要知道呢間舖係冇堂食架,只有外賣自取,而佢附近亦好似冇鄰近既公園,當然一向唔麻煩既我同女朋友坐巴士站食又係另一番風味,價錢唔貴之餘細細個又幾好,不過因為係即叫即整,輪候時間就多少少,比少少耐性終於等到了,感覺上size比較細,一啖咬落去,味道都幾好,個人建議淨包同肉冇加蔬菜會比較dry,都係嗌有菜既較好,一個包當下午茶既話岩岩好,套餐會配薯條,但自己覺得薯條普普通通,冇乜特別!
薯條
添福漢堡
經典芝牛堡
2022-11-27
Waiting Time
12 Minutes (TakeAway)
添福漢堡