2023-12-23 185 views
老細食鱔日記🪱3 食太多鱔🪱唔知係咪會痴線,思緒紊亂,老細最近成日話自己似姜濤,我盡量用尹天仇借視線嘅方法,終於發現兩個共通點,一個係肥,拍得住年少阿姜,另一個係新歌岩巉。世上只得佢一個未懷疑佢荒謬。除咗想法古怪,行為仲怪,成日將啲野亂咁dum。清潔姐姐仲話因為咁亂想辭職。可想而知亂嘅程度就同呢一個虎蝦海鮮混亂杯麵一樣,倒瀉籮蟹咁。 🍖不過混亂杯麵,絕對喺造型而唔喺真實混亂,睇社交平台就見到不知幾多人用佢黎打卡。而且味道相當好,質地絕對同泰國杯麵如出一轍,再加上辣醬汁,辣得好過癮,而且真係有好多海鮮,青口,魷魚,最緊要喺大大隻既虎蝦,全部都好入味。要做到倒瀉既視覺效果,個紙杯装飾功不可沒,而且上面真係寫住佢地店名,所以製作真係好認真。喺真正嘅色香味俱全。 🍺與此同時,我點左牛油果沙冰,所以一啲都唔怕個麵好辣。而且你睇,杯嘢真係真材實料,首先用半個牛油果做成沙冰,另外果半個就放係面,咁除左靚之外,你仲可以確定到用黎做沙冰嘅牛油果質素。呢份自信,喺客觀嘅,唔係好似食鱔老細🪱咁,自以為是。飲完杯野,等於食左一個牛油果。成個人健康哂! 🍖再黎一個原個椰子雪糕,除左上面既冰士多啤梨同粟米,仲有入
老細食鱔日記🪱3

🍖再黎一個原個椰子雪糕,除左上面既冰士多啤梨同粟米,仲有入面既藍莓同最緊要係椰殼邊既椰肉,新鮮低脂又清新。

🍺✨️配埋Gin Tonic其實好夾,佢杯面有燒檸檬同食用花做裝飾,估唔到其中一粒味都冰凍左食用花係入面,餐廳都做到出色既cocktail。

食鱔老細唔知邊一日會覺醒,我唯有多d黎呢度,痲醉自己,其實亂中必定有序!