2019-04-21 190 views
下午去少人,環境寧靜,服務周到👍🏻座位夠寬闊,坐得舒服。我地叫左個二人套餐 $288先黎原盅燉湯x2 ,是日靚湯係淮山桂圓雞腳湯,燉得夠味!好飲,幾潤同補既感覺🤣👏🏻前菜揀左香酒醉雞同北京醬蹄,醉雞味道濃郁、入味!雞肉仲好滑添!我地都覺得好食🤤而個醬蹄都唔錯,蒜香味突濃!醬蹄嘅口感爽爽的,送飯食一流。蔥爆羊肉炒得好香口😍羊肉同蔥嘅份量都多!好正呀🤤係我最鍾意嘅菜式!糖醋魚片魚片好大片,有魚味,唔會係有雪藏味果種,糖醋汁味道剛好,唔會好酸,好食!加上洋蔥同青、紅燈籠椒嘅伴碟,呢道菜係開胃之選🤤蛋白炒飯,唔錯,個飯有少少濕,較清淡,中和番果幾道菜👌🏻是日甜品係雜果杏汁大菜糕x2 ,都幾特別,第一次食杏汁味嘅大菜糕🤣
下午去少人,環境寧靜,服務周到👍🏻
座位夠寬闊,坐得舒服。

我地叫左個二人套餐 $288

蔥爆羊肉
炒得好香口😍羊肉同蔥嘅份量都多!好正呀🤤係我最鍾意嘅菜式!

糖醋魚片

蛋白炒飯,唔錯,個飯有少少濕,較清淡,中和番果幾道菜👌🏻