2022-02-04
過年仍然6點後⏰無堂食,要返工的我,更係要搵下有咩快,靚,正👍食物啦!上網見到呢間616外賣二人套餐,價格合理,之前都有去食過,對佢品質信心,原來開到去將軍澳,更係要試試啦!經openrice上網訂餐,指明取餐時間,下午己經左,早啲訂,唔洗煩,驚佢無貨,因為係年廿九,套餐包括$288🍲理想點"鮮"湯底🐮二人份牛肉併盤:橫隔肌 五花趾 牛駝峰 匙柄(各一碟)🥬鮮蔬拼盤:娃娃菜 金菇 蜂巢豆腐 芋絲🥗小食:炸魚皮一份🍜麵食:公仔麵 及 稻庭烏冬 (各一份)🥤飲品 兩份⭐⭐溫馨提示: 去餐廳有兩個方法⭐⭐1) popcorn 1期商場一樓 CPU旁邊有𨋢口直達,2) 地面酒店入口順利取餐回家,準備開餐,湯底有保鮮紙包裹,防漏,夠細心,讚👍, 湯底都幾足料,唔錯每樣盒都有名稱,一睇就知係什麼肉,加分💯肉質新鮮,好有牛味🐮,唔會太肥,感覺健康蔬菜類🥦,比較遜色,有少量蔬菜,金菇,蜂巢豆腐,芋絲,烏冬,公仔麵各一小食🍢: 炸魚皮呢個魚皮,不得了,攞到返屋企,仍然好脆,灼一灼,吸收咗湯汁,內軟外脆,呢個口感,我like💓飲品🍻: 菊花桂園露,烏梅汁清熱一流,加冰飲,唔會太甜!
套餐包括$288
🍲理想點"鮮"湯底
🐮二人份牛肉併盤:橫隔肌 五花趾 牛駝峰 匙柄(各一碟)
🥬鮮蔬拼盤:娃娃菜 金菇 蜂巢豆腐 芋絲
🥗小食:炸魚皮一份
🍜麵食:公仔麵 及 稻庭烏冬 (各一份)
🥤飲品 兩份
⭐⭐溫馨提示: 去餐廳有兩個方法⭐⭐
1) popcorn 1期商場一樓 CPU旁邊有𨋢口直達,
2) 地面酒店入口
每樣盒都有名稱,一睇就知係什麼肉,加分💯
肉質新鮮,好有牛味🐮,唔會太肥,感覺健康
小食🍢: 炸魚皮
飲品🍻: 菊花桂園露,烏梅汁
清熱一流,加冰飲,唔會太甜!