2017-04-22 193 views
到左同事家樓下食個便飯,食左pizza店,呢間小店開正喺pizza hut隔離,想爭生意定對自己好有信心?不過佢確係平,外賣大pizza88蚊,買兩個160蚊,唔想住飯嘅日子買個返屋企嘆都好。叫左個二人套餐,都好豐富㗎,有pizza,小食,驚唔夠飽仲可以揀飯或意粉,我地怕飽得濟就要左小食,套餐有餐飲,加特飲就半價計。跟餐的沙律細兜左啲,但好味,好鐘意個白汁沙律醬,有芝士粉有煙肉有麵包糠,凱撒沙律有嘅野佢都有,合格有餘啦。餐湯就有紅湯同白湯揀,每樣要一個,一般茶記餐湯口味。小食就要有肉丸加香草腸,全部都係肉,哈哈哈,仲有蕃茄仔同菠蘿粒嘅,啖啖肉幾正,真係有香草味喎。雞同豬肋骨就揀有要豬,二人份都有八條骨,雖然瘦無乜肉,但調味幾好,仲有啲薯角伴下碟咁。pizza要了燒烤味,唔係茄醬而用左燒烤醬,好香口,但係好似茄醬好味啲,燒烤醬唔酸有啲膩,好多芝士同其他配料,都好好味。飲品轉特飲,一杯芒果沙冰,一杯海洋世界,果汁味甜甜地,顏色好靚。

2017-04-20
$103 (Dinner)