2022-04-29 189 views
好耐無食過和民啦!而家既分店好似少左‼️開返晚市梗係要食豐富d🤗所以叫左個2人店長推介套餐~除左前菜同凱撒沙律之外,都有成5樣項目架,而且每樣項目仲有幾樣選擇比你簡tim😊仲包兩杯飲品🥤🥤但我忘記拍照啦😂💟凱撒沙律、前菜呢2樣食物配合埋d醬汁食好開胃😋沙律入面有d芝士同煙肉碎💟3品刺身盛合(2人份)呢個係比你過下口癮架姐,每人一塊😁感覺ok,但唔算好新鮮💟濃湯海鮮火鍋(一人份)加左$20升級要左呢個入面有蜆、魷魚、蟹柳、三文魚、豆腐、帆立貝同d菜咁,乜都有d比你試下咁😆✔蜆係無沙既💟和民石鍋泡菜飯有雞蛋、泡菜、蘑菇、肉碎🤗熱辣辣撈埋d辣醬同埋配料一齊食,仲有飯焦食tim💟原隻蒜味雞腿燒呢個一上枱就感覺好吸引,仲要去埋骨,啖啖肉😁肉質食落唔硬,仲好juice😋 配埋個醬汁好惹味!💟和民自慢鐵板餃子(6隻)本身食落感覺麻麻地,但點完佢附上既辣油,立即感覺好食左,而且辣度岩岩好,唔會好辣😝🥤🥤飲品簡左蜂蜜生薑茶同蜂蜜生薑soda🥤🥤味道有點淡,如果濃味返少少會更好❣咁多樣野加埋一$427.9,感覺就食到好多種類既食物。而且上菜上得好快,上到食唔切咁😂

💟凱撒沙律、前菜
呢2樣食物配合埋d醬汁食好開胃😋
沙律入面有d芝士同煙肉碎

💟3品刺身盛合(2人份)
呢個係比你過下口癮架姐,每人一塊😁感覺ok,但唔算好新鮮

💟濃湯海鮮火鍋(一人份)加左$20升級要左呢個
✔蜆係無沙既

💟和民石鍋泡菜飯
有雞蛋、泡菜、蘑菇、肉碎🤗
熱辣辣撈埋d辣醬同埋配料一齊食,仲有飯焦食tim

💟原隻蒜味雞腿燒

💟和民自慢鐵板餃子(6隻)