2019-12-22
今日經過太子買一些東西 亦都打算吃晚飯經過這間居酒屋感覺不錯 就入去睇睇啦!這兒的餐牌應有盡有 有前菜 串燒小吃飯烏冬等等 因為不太想諗嘅關係最簡單就係叫一個二人餐$398 再加一個牛油果炸蝦卷 $88首先送上的是蟹子沙律 分量很多 為今晚的晚飯增添了食慾 青瓜爽脆 配上蟹柳 蟹子和沙律醬 基本上是冇得輸嘅組合跟住係刺身三點 每樣兩件 非常新鮮亦都厚切壽司四件 最愛北寄貝 爽滑好吃燒物四件 一件有四塊大大件牛舌,火候燒得好好夠晒多汁 其他雞翼同雞軟骨都燒得好吃跟住再來個野菜天婦羅 有茄子青椒冬菇同南瓜 炸得夠脆 亦都夠薄呢個時候我哋散叫嘅牛油果炸蝦卷上菜份量超級大一盒有八件 再配上沙律醬食係超級好食!最後每人一碗熱稻庭烏冬 暖暖腸胃 甜品係紅豆年糕 為呢一餐畫上完美嘅句號以每人大概200多元就食到一餐高質嘅日本菜 兼食到好飽下次 係可以encore嘅!!
經過這間居酒屋感覺不錯 就入去睇睇啦!
跟住係刺身三點 每樣兩件 非常新鮮亦都厚切
壽司四件 最愛北寄貝 爽滑好吃
呢個時候我哋散叫嘅牛油果炸蝦卷上菜
份量超級大一盒有八件 再配上沙律醬食係超級好食!
最後每人一碗熱稻庭烏冬 暖暖腸胃
甜品係紅豆年糕 為呢一餐畫上完美嘅句號