2017-04-22 3272 views
依家佢地推出左個二人特選燒烤放題,拉埋朋友黎食下先!$378(星期一至五)$398(星期六日及公眾假期)全日免收加一除左可以自助燒烤放題外,仲可以食到韓牛牛骨湯/傳統石頭飯,特選燒烤拼盤 (醃牛仔骨、辣八爪魚、大虎蝦、扇貝),特式飲品兩杯同2款前菜草莓鮮奶冰山賣相非常吸引呢!有好多新鮮士多啤梨係上面難得成杯野吾會太甜 奶味偏重 幾好飲不過略嫌冰吾夠碎 飲到大冰我啲牙好凍前菜係黃豆芽同炸魚乾仔八爪魚係原隻呢 超巨型!淨係條鬚都長過人~食落夠爽 不過對我黎講就太辣喇!食完即刻要飲冰解辣牛骨仔 牛味香醇 但雪花吾夠多未能做到入口即溶 有兩大隻虎蝦同扇貝都幾鮮甜任食區域推薦雞肉,無雪味、雞腎,食落幾爽口、魚柳都幾滑任食都仲要加野食鴛鴦煎餅泡菜味mix原味,原味蛋味香濃 ,泡菜味辣度適中,係我接受到既辣度入面都好多海鮮仔!食落似中式煎簿撐既厚版!不過加$20就食到!都幾抵食另外如果任食區域前菜可以做到有熱食會更好,例如炒粉絲同炒雜菜甜品區域得雀巢雪糕,有點失望呢好彩有平時少有既芝麻味同紅豆味食返幾杯先整體感覺一般吧,熟食方面食物質素可以做得更好,但任食質素都不錯,肉類都無乜雪味,燒完都幾好食
依家佢地推出左個二人特選燒烤放題,拉埋朋友黎食下先!

草莓鮮奶冰山

賣相非常吸引呢!有好多新鮮士多啤梨係上面

難得成杯野吾會太甜 奶味偏重 幾好飲

不過略嫌冰吾夠碎 飲到大冰我啲牙好凍
前菜係黃豆芽同炸魚乾仔
牛骨仔 牛味香醇 但雪花吾夠多未能做到入口即溶

有兩大隻虎蝦同扇貝都幾鮮甜

任食區域推薦雞肉,無雪味、雞腎,食落幾爽口、魚柳都幾滑

任食都仲要加野食
鴛鴦煎餅

入面都好多海鮮仔!
食落似中式煎簿撐既厚版!
不過加$20就食到!都幾抵食

甜品區域得雀巢雪糕,有點失望呢
好彩有平時少有既芝麻味同紅豆味

食返幾杯先