2019-01-04
前幾日,約左朋友食晚餐,見大家好耐冇食過好野,所以就決定食放題,為生活減減壓! 一食放題就必定要叫最愛既刺身啦,北寄貝,三文魚,鮑魚片,赤貝,甜蝦等等,食黎d先值回票價,哈哈!d 刺身尚算新鮮,好yummy: )之後我係榴槤愛好者,榴槤炸彈又點走得甩呢,佢外脆內仲暖暖地,食完一粒又一粒。再者,食放題必叫燒波蘿同細細粒蕃薯,菠蘿juicy ,但蕃薯仔就有dd失水準。而今次試左好多放題餐廳都冇既冬陰公海鮮湯,出奇地好好飲,好比去泰國旅行時飲既冬陰公既味道。So far 全部都冇屚到單同埋員工服務都okay, 值得一試再試。最後最驚喜係可以食限定味道既Milk Top or Haagen Dazs雪糕,我選擇左Haagen Dazs既焦糖脆餅味,雪糕作ending,好滿足黎一餐放題