2022-05-21
💛Liberty Coffee & Wine·因為嗰日我book左去附近做按摩 所以就搵咗呢間好靚嘅cafe嚟chill吓🥰🥰佢呢度有兩層嘅 我本身都係俾我cover嗰張相嗰個位吸引 所以黎到就坐左上上層既bar檯 不過我個人太細粒啦 所以其實呢個view我係要wu前個人先見到 我大部分時間都淨係望到個窗🙊🤣🤣🤣·迷你牛角乳酪組合$68因為我費事按摩食到咁飽 所以我就咁嗌左呢個輕食 不過佢比我想人中好食😋佢啲牛角包係真係焗到超脆 而且3個配搭我自己都好鍾意🥐佢個士多啤梨好甜 之後個cream都係輕盈啲嘅🍓之後個龍蝦沙律調味都唔錯 而且入面真係有啲龍蝦肉 都有誠意🦞最後個蜂蜜牛油甜甜地咁 都好唔錯 不過我自己唔鍾意就咁食牛油 所以就攞起左🍯😂😂·#rbyeat#rbycafe#rby💛#rby油麻地 #rby旺角·📍油麻地窩打老道33號翠園大廈地舖📍旺角登打士街2號地舖
迷你牛角乳酪組合$68
#rbyeat