今日約左已移民所以一年先見一次既舊同學食晚飯。由於大家都咁超大食既關係,所以我地揀左黎呢間新開既牛扒先生食飯,貪佢有二百蚊有找可以食到main course、餐飲加任食自助頭盤甜品。先黎飲左個湯暖下個胃應該係南瓜忌廉湯,我加左d麵包粒同粟米,口感即刻提升。然後食左d cold cut同沙律以呢個價錢,款式都吾少有十幾款沙律同cold cut。食左兩轉,main course終於上枱。我揀左脆炸軟殼蟹野菌意大利飯,軟殼蟹唔會有油膱味,個飯淡左少少,野菌份量吾多。KO完Main course當然要食甜品。款式有十幾款,味道還可以啫喱糖吾夠味又太硬(應該落得太多魚膠粉),豆腐花夠滑。餐飲係水果茶,幾好飲,最衰無得refill。是日semi buffet dinner menu如果d自助頭盤同甜品可以款款都清楚寫明名稱同埋放高少少會好d或入少少,因為放得太出又無遮無掩,感覺有點吾衛生。
今日約左已移民所以一年先見一次既舊同學食晚飯。

先黎飲左個湯暖下個胃
應該係南瓜忌廉湯,我加左d麵包粒同粟米,口感即刻提升。

然後食左d cold cut同沙律
以呢個價錢,款式都吾少有十幾款沙律同cold cut。

食左兩轉,main course終於上枱。

啫喱糖吾夠味又太硬(應該落得太多魚膠粉),豆腐花夠滑。

餐飲係水果茶,幾好飲,最衰無得refill。

是日semi buffet dinner menu

$180 (Dinner)