去過台北的人一定對馬辣呢個名好熟悉,我都曾經喺台北食過兩次,的確不錯🥰但其實呢間同台灣馬辣完全無關,只是同名,但一樣係自助形式除左肉類和海鮮類需要剔落單紙之外,其餘火鍋配料都係自取,款式應有盡有,我無專登去影曬全部,真係用兩隻碟都裝不完!湯底可以任擇兩款,我地擇左兩個毫無油膩感的湯底 - 芫茜皮蛋和蔬菜清湯鍋🤗飲品款式都不少,汽水機有有洛神花茶、柑桔蜜、檸檬茶、橙汁等等,另外雪櫃又有一些韓國飲料、汽水,仲有男朋友最鐘意的咖啡機,足足沖左三杯熱朱古力,利害🤣🤣但最驚喜都係甜品,有大蝦沙律、蛋糕、啫喱等等,旁邊更有熱辣辣的焗麵包布丁配雲尼拿汁和鮮奶蛋白布丁,味道不錯!見到個個都出去拎,好受歡迎!仲有雪糕任裝!!其實湯底未黎之前,我已經食左兩杯大蝦沙律,哈哈其實我幾鍾意自助形式,食完一輪出去夾下野,唔洗成晚坐定定。我地係平日八點時段,平均每人大概百七蚊左右,以呢個價錢,食物質素合理,勝在款式夠多,個人覺得好抵食,想平平地食到飽係不錯選擇!

仲有雪糕任裝!!

其實湯底未黎之前,我已經食左兩杯大蝦沙律,哈哈

2019-03-25
Type of Meal