✧.* 二訪天后型格工業風𝙘𝙖𝙛𝙚性價比高𝘁𝗮𝘀𝘁𝗶𝗻𝗴 𝗺𝗲𝗻𝘂 .ೃ࿐#BELLYwongs_wongs 💛上一次去 @superhoomanhk 完全顛覆咗我對𝙘𝙖𝙛𝙚 𝙛𝙤𝙤𝙙來來去去都係咁嘅感覺(•̀ᴗ•́)و今次你試吓佢哋新推出嘅𝘁𝗮𝘀𝘁𝗶𝗻𝗴 𝗺𝗲𝗻𝘂先~𝑆𝑢𝑝𝑒𝑟ℎ𝑜𝑜𝑚𝑎𝑛天后分店裝修走型格工業風,餐牌菜式創新特別又精緻,整體性價比高~♕ 𝗦𝘂𝗽𝗲𝗿𝗵𝗼𝗼𝗺𝗮𝗻 𝘅 𝗧𝘄𝗼 𝗠𝗼𝗼𝗻𝘀 𝗧𝗮𝘀𝘁𝗶𝗻𝗴 𝗠𝗲𝗻𝘂$𝟯𝟴𝟴/𝗽𝗲𝗿𝘀𝗼𝗻♕ 𝗪𝗲𝗹𝗰𝗼𝗺𝗲 𝗖𝗼𝗰𝗸𝘁𝗮𝗶𝗹ღ 𝗚𝗼𝗹𝗱𝗲𝗻 𝗠𝗼𝗼𝗻檸檬味比較重,飲落酸酸地,幾開胃~╰┈➤ 𝘁𝗮𝘀𝘁𝗲: 𝟳.𝟰/𝟭𝟬 𝗿𝗲𝗰𝗼𝗺𝗺𝗲𝗻𝗱: 𝟳/𝟭𝟬♕ 𝗦𝘁𝗮𝗿𝘁𝗲𝗿𝘀ღ 𝗔𝘀𝗽𝗮𝗿𝗮𝗴𝘂𝘀雖然睇落冇帶子咁吸引,但都幾精緻,冇諗過蘆筍會同柚子鹹蛋黃醬咁夾。╰┈➤ 𝘁𝗮𝘀𝘁𝗲: 𝟳.𝟰/𝟭𝟬 𝗿𝗲𝗰𝗼𝗺𝗺𝗲𝗻𝗱: 𝟲.𝟴/𝟭𝟬ღ 𝗦𝗰𝗮𝗹𝗹𝗼𝗽 +$𝟭𝟴雖然蘆筍都唔錯幾好食,但我強烈建議大家價錢食呢個香煎帶子!!煎得啱啱好,好厚身又鮮甜🤩╰┈➤ 𝘁𝗮𝘀𝘁𝗲: 𝟳.𝟴/𝟭𝟬 𝗿𝗲𝗰𝗼𝗺𝗺𝗲𝗻𝗱: 𝟴/𝟭𝟬♕ 𝗦𝗼𝘂𝗽ღ 𝗖𝗮𝘂𝗹𝗶𝗳𝗹𝗼
✧.* 二訪天后型格工業風𝙘𝙖𝙛𝙚
性價比高𝘁𝗮𝘀𝘁𝗶𝗻𝗴 𝗺𝗲𝗻𝘂 .ೃ࿐

#BELLYwongs_wongs 💛

$𝟯𝟴𝟴/𝗽𝗲𝗿𝘀𝗼𝗻

♕ 𝗪𝗲𝗹𝗰𝗼𝗺𝗲 𝗖𝗼𝗰𝗸𝘁𝗮𝗶𝗹
ღ 𝗚𝗼𝗹𝗱𝗲𝗻 𝗠𝗼𝗼𝗻
檸檬味比較重,飲落酸酸地,幾開胃~

♕ 𝗦𝘁𝗮𝗿𝘁𝗲𝗿𝘀
ღ 𝗔𝘀𝗽𝗮𝗿𝗮𝗴𝘂𝘀

ღ 𝗦𝗰𝗮𝗹𝗹𝗼𝗽 +$𝟭𝟴

♕ 𝗦𝗼𝘂𝗽
ღ 𝗖𝗮𝘂𝗹𝗶𝗳𝗹𝗼𝘄𝗲𝗿
椰菜花湯出奇地有驚喜!濃稠度剛好,真材實料嘅感覺~

ღ 𝗟𝗼𝗯𝘀𝘁𝗲𝗿 +$𝟭𝟴
龍蝦湯超足料!!有兩隻大蝦同埋兩隻青口!😳
龍蝦味香濃,略嫌質感有少少太過水,如果再杰翻少少就𝗽𝗲𝗿𝗳𝗲𝗰𝘁𝘁𝘁𝗼𝗼𝗼!
╰┈➤ 𝘁𝗮𝘀𝘁𝗲: 𝟳.𝟴/𝟭𝟬 𝗿𝗲𝗰𝗼𝗺𝗺𝗲𝗻𝗱: 𝟳.𝟲/𝟭𝟬

♕ 𝗠𝗮𝗶𝗻

ღ 𝗣𝗥𝗔𝗪𝗡
醬汁基本上就係之前飲嘅龍蝦湯,鮮味香重。
大蝦新鮮爽甜,意粉軟硬度適中,整體唔錯啊~
╰┈➤ 𝘁𝗮𝘀𝘁𝗲: 𝟳.𝟴/𝟭𝟬 𝗿𝗲𝗰𝗼𝗺𝗺𝗲𝗻𝗱: 𝟳.𝟴/𝟭𝟬

ღ 𝗪𝗔𝗚𝗬𝗨 +$𝟰𝟴
香煎和牛生熟度剛好,肉質幼嫩,牛味香濃。
紅菜頭醬幾特別,食落有少少似𝗴𝗿𝗮𝘃𝘆👍🏻
配菜薯蓉口感幼滑𝘃𝗲𝗿𝘆 𝗻𝗶𝗰𝗲!!!

♕ 𝗗𝗲𝘀𝘀𝗲𝗿𝘁

ღ 𝗝𝗔𝗦𝗠𝗜𝗡𝗘
睇得出甜品花咗好多心思,茉莉花𝗺𝗼𝘂𝘀𝘀𝗲再配上佛手柑𝘀𝗵𝗲𝗿𝗯𝗲𝘁,解膩一流~
╰┈➤ 𝘁𝗮𝘀𝘁𝗲: 𝟳/𝟭𝟬 𝗿𝗲𝗰𝗼𝗺𝗺𝗲𝗻𝗱: 𝟲.𝟴/𝟭𝟬

𝗦𝘂𝗽𝗲𝗿𝗵𝗼𝗼𝗺𝗮𝗻 @superhoomanhk
✵ 𝒍𝒐𝒄𝒂𝒕𝒊𝒐𝒏 • 𝒆𝒏𝒗𝒊𝒓𝒐𝒏𝒎𝒆𝒏𝒕 𝟳.𝟴/𝟭𝟬
╰┈➤ 📍#BELLYwongs_tinhau 𝗣𝗲𝘁-𝗙𝗿𝗶𝗲𝗻𝗱𝗹𝘆
✵ 𝒄𝒖𝒊𝒔𝒊𝒏𝒆 • 𝒇𝒐𝒐𝒅 𝟴/𝟭𝟬
╰┈➤ #BELLYwongs_western #BELLYwongs_cafes
✵ 𝒑𝒓𝒊𝒄𝒆 𝒓𝒂𝒏𝒈𝒆 • 𝒂𝒇𝒇𝒐𝒓𝒅𝒂𝒃𝒊𝒍𝒊𝒕𝒚 𝟳.𝟮/𝟭𝟬
╰┈➤ #BELLYwongs_midprice • $𝟰𝟱𝟬/𝗽𝗽
✵ 𝒔𝒆𝒓𝒗𝒊𝒄𝒆 𝟳.𝟴/𝟭𝟬
✵ 𝒓𝒆𝒗𝒊𝒔𝒊𝒕 ʏᴇs ✓ 😇