2022-03-15 40 views
𝗯𝗮𝗰𝗸 𝗮𝗴𝗮𝗶𝗻 𝗮𝘁 𝘁𝗵𝗶𝘀 𝗮𝗯𝘀𝗼𝗹𝘂𝘁𝗲 𝗴𝗲𝗺 𝗶𝗻 𝘁𝘀𝘁 𝘀𝗲𝗿𝘃𝗶𝗻𝗴 𝗾𝘂𝗮𝗹𝗶𝘁𝘆 𝗱𝗲𝘀𝘀𝗲𝗿𝘁𝘀. 𝘁𝗵𝗲 𝗹𝗼𝗻𝗴𝗮𝗻 𝘀𝗺𝗼𝗼𝘁𝗵𝗶𝗲 𝗶𝘀 𝘁𝗵𝗲 𝗽𝗲𝗿𝗳𝗲𝗰𝘁 𝘁𝗿𝗲𝗮𝘁 𝗼𝗻 𝗯𝗼𝗶𝗹𝗶𝗻𝗴 𝗵𝗼𝘁 𝘀𝘂𝗺𝗺𝗲𝗿 𝗱𝗮𝘆𝘀! 𝗰𝗮𝗻'𝘁 𝘄𝗮𝗶𝘁 𝘁𝗼 𝗴𝗼 𝗯𝗮𝗰𝗸 𝗮𝗴𝗮𝗶𝗻🙈.早係上年已經嚟食過佢嘅龍眼冰,一杯用上幾十粒新鮮龍眼製成,味道清甜輕盈,啱哂依加又焗又熱嘅天氣食,今次再試埋另一款人氣雙皮奶,面頭鋪滿厚切芒果,中間有層芒果沙冰隔住雙皮奶,一齊食又真係幾有奶昔感覺,而且雙皮眼真係好有香濃奶味仲好滑溜,幾有驚喜!見糖不甩咁平所以叫埋嚟試,好鐘意佢夠多花生粒同唔過甜,湯圓都好煙韌,無諗過十幾蚊有呢個質素~
糖不甩
糖不甩