2020-08-07
人氣熱狗店 近期開左好多間分店 熱狗有多款唔同口味 亦有售多款小食 例如芝士煙肉薯條 隨時都搵到一間喺附近 完全係抗疫外賣之選!⠀⠀強烈建議大家返到屋企 焗返熱個熱狗同薯條!包包外層會變得脆身 包包外脆內軟帶咬口 食落唔會好空氣感⠀熱狗 +$12至升級套餐⠀任選兩款小食 (細薯條 牛油粟米杯 冰菠蘿 汽水)⠀⠀▪️火焰芝士辣肉醬熱狗 $42熱狗面層舖滿芝士 超邪惡超吸引!⠀辣肉醬配上生洋蔥 辣辣地好惹味之餘 口感仲好豐富!肉醬內有絲絲肉碎 粒粒生洋蔥爽口 帶小小辛辣味 完全估唔到生洋蔥可以咁容易接受 仲可以令到成個味道昇華左⠀ 中間既荷蘭腸正正常常⠀芝士只有薄薄一層 食落比較低調 如果再多啲就好啦 買完先發現 原來有得+$10加熱熔芝士 芝士控不妨試下⠀熱狗亦加有黃芥末 適量既醬汁 令熱狗食落幾濕潤 整體黎講 幾惹味 口感豐富 推薦⠀▪️澳式風情熱狗 $38比起澳洲風情 我會想叫佢做夏威夷風情多啲 是關佢加左千島醬同菠蘿熱狗用上紐綸堡腸 外皮煎得幾脆身⠀菠蘿好多汁 食落亦更清新⠀當中亦加有煙肉碎 但鹹香味唔算太突出⠀整體食落同樣濕潤 味道唔會好單調 不過重口味人士就鍾意辣肉醬個款多啲⠀▪️細
熱狗 +$12至升級套餐⠀
熱狗用上紐綸堡腸 外皮煎得幾脆身⠀
菠蘿好多汁 食落亦更清新⠀
當中亦加有煙肉碎 但鹹香味唔算太突出⠀
▪️細薯條⠀
粗身薯條 實心足料 但係薯條真係唔係幾適合外賣 就算焗返都唔係好脆身 都係即刻食開心啲⠀
整體而言 性價比都算幾高 熱狗足料 大約$50就有一個套餐 重口味人士表示 火焰芝士辣肉醬值得一試