2021-05-29
🍴五品料理 HKD 89呢個係可以自由配搭既定食🍱凍盤揀左雞胸沙律 三文魚薯仔沙律 蔬菜蛋批👀兩款熱食揀左五花腩同燒鯖魚🐟先講凍盤3款味道都偏清淡 值得講係個蛋批好多料 啲蘿蔔多到驚😂熱食方面五花腩煮得好淋 味道偏鹹左少少🙈而鯖魚就略嫌個魚皮唔夠脆🤭整體還可以~🍴日式咖喱吉列牛舌 HKD 78咖喱似係平時現成買黎加熱食得個啲🙈吉列牛舌有4大舊 切開share都仲得👯♀️炸粉又唔厚 但因為肉質口感關係 💩👧🏿都覺得似牛腩多過似牛舌🧐🍴炸薯條 HKD 38 炸雞軟骨 HKD 38薯條都係炸得好新奇😂有啲係頭尾兩邊炸到唔同口感 同一條係一邊淋一邊脆😂雞軟骨份量都算多~3個人食 都係由頭食到尾 不過不失今次💩👧🏿同朋友特登揀啲較少見既野飲黎試下😂🥤凍辣椒朱古力 HKD 48一言難盡既味🌚朱古力味唔重又唔甜 後勁就會愈飲愈辣😂飲左幾啖💩就放棄左🥤可樂特調咖啡 HKD 48有少少氣又甜甜地既齋啡 唔太飲得出可樂味🙈🥤熱焦糖燉蛋咖啡HKD 42面層有燒過既焦糖🔥3杯最正常既一杯 因為夠甜🍬但因為咖啡味都好淡😂其實就等於係飲緊焦糖奶咁🙈🍴窩夫拼水果雪糕 HKD 68呢個就真係少少失望啦🥺等左幾個字 點
🍴日式咖喱吉列牛舌 HKD 78
🍴炸薯條 HKD 38 炸雞軟骨 HKD 38
今次💩👧🏿同朋友特登揀啲較少見既野飲黎試下😂
🥤凍辣椒朱古力 HKD 48
🥤可樂特調咖啡 HKD 48
有少少氣又甜甜地既齋啡 唔太飲得出可樂味🙈
🥤熱焦糖燉蛋咖啡HKD 42
🍴窩夫拼水果雪糕 HKD 68
呢個就真係少少失望啦🥺等左幾個字 點知一上枱個窩夫係唔熱既😣真係微暖都稱唔上😢就扣哂分啦☹️