2021-12-24
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐Toby姐姐同我一直都特別熱愛呢度嘅蜜糖吐司😄今日小朋友終於放假,梗係要帶佢響應吓呢個節日,食番個聖誕set❤️🎄✨羽衣甘藍牛油果沙律呢款菜唔係咁多地方可以食到,沙律用上香醋汁,上桌嘅時候仲係凍冰冰,好開胃。✨小食拼盤~鹽酥雞塊、蜜糖芥末單骨雞翼、香煎北海道帶子配芒果莎沙~等咗差唔多20分鐘先至上枱,原來即叫即整,雞塊皮薄香脆,雞翼入味,帶子超驚喜有兩粒大大粒,目測每粒直徑有約6cm,入口軟滑,芒果莎莎酸酸地,同帶子好夾!自選兩款意粉✨蕃茄明蝦意大利麵🍝✨帶子蒜蓉橄欖油意粉~前者酸酸甜甜,好開胃又juicy 。後者蒜蓉炒得夠香又乾身,唔會太油,意粉彈牙,整體好高質!甜品永遠都係令人期待✨聖誕繽紛二重奏切成星形嘅抹茶多士,配搭抹茶煉奶,有士多啤梨整嘅小小聖誕老人好精美,仲有一球Häagen-Dazs雪糕大人小朋友都食得勁開心🥳
✨羽衣甘藍牛油果沙律
✨小食拼盤~
鹽酥雞塊、蜜糖芥末單骨雞翼
、香煎北海道帶子配芒果莎沙
自選兩款意粉
✨蕃茄明蝦意大利麵🍝