從來睇食評只睇劣評有啲咩,因為劣評係最真實。事後睇番下面啲食評就證明我睇既方法無錯。話說一家八口諗住去試吓,去之前已經打去問左話可以隔塊板兩張枱拍埋比我地坐,去到門口已經係五想招呼咁既面口。同我講而家啲枱岩岩坐左客,無兩張連埋既枱可以拍埋比你。你個場好多客咩?五多覺囉~係坐散曬姐,有心既幫手試下叫客人移過一張枱咪可以有兩張枱拍埋囉。人地五肯既都叫有幫過個客嘗試爭取呀。當然叫就人情五叫就道理,ok!我仲可以理解。諗住有枱客以為就食完,等佢食完就可以拍埋坐,最多都係等下姐。想走去同佢講聲,第一句都未講完已經搶住話人地未食完架未有咁快有位比你住。Ok~既然咁五憂做就索性幫幫你。轉頭見我門口影相就走埋黎同我講有位?個位留番比你無客個時坐低好好諗吓啦,沙田大把野食!
從來睇食評只睇劣評有啲咩,因為劣評係最真實。
事後睇番下面啲食評就證明我睇既方法無錯。
同我講而家啲枱岩岩坐左客,無兩張連埋既枱可以拍埋比你。
當然叫就人情五叫就道理,ok!我仲可以理解。