之前見到呢間coffee shop裝修好特別,仲有兩隻貓貓周圍走,今日就特意黎探下佢地。飲品選擇都算多,食物選擇就會少啲,都係一啲輕食。Piccolo 呢期都幾鐘意飲Piccolo,啡味特別濃郁之餘,唔會太大杯,飲完仲可以再飲其他🤣呢到既Piccolo啡底味道好濃厚,nutty得黎又香口。入口都滑身,算唔錯~Affogato 呢到既Affogato配既係豆腐味雪糕,感覺又幾特別。佢地既espresso底無乜苦味,有少少驚喜。Brownie可謂最驚喜既一環~好想食甜野,所以就叫左個brownie黎食。賣相講真就真係幾普通,而且望落都唔夠濕潤。點知入口就知,朱古力既香醇,同蛋糕體既濕潤程度其實真係幾ok。當然,對我黎講佢都略嫌乾身左少少,但已經好滿意!買完野食可以去樓上座位,自由同貓貓玩,感覺好chill好relax😊

飲品選擇都算多,食物選擇就會少啲,都係一啲輕食。

Piccolo

Affogato