2023-03-16 83 views
雖然星期六唔駛返工,但身體嘅生理時鐘依然令我十分早起!一於約埋姊妹去食個靚早餐,打下靚卡啦~😍餐廳環境走文青森系風🤩除咗門口有個吊藤座位之外,入面仲有一面人手繪製嘅作品牆,打卡一流👍🏻👍🏻首先我地點咗杯椰奶咖啡同埋75%朱古力鮮奶咖啡,咖啡係咖啡師即場製作,有好香濃嘅咖啡香,味道係偏甘香,唔會太甜!之後我地都點咗黑松露蝴蝶粉,一上枱已經聞到好濃烈嘅黑松露味,而且入口十分creamy,一份嘅份量亦夠哂我地兩個女仔share黎食~另外我地都點咗個all day breakfast,有煙三文魚、辣肉腸、牛油粟米、窩夫、雜莓乳酪、水波蛋同埋大啡菇,十分豐富😍😍依度嘅窩夫好特別,係好似牛角包咁樣好多層,所以食落好有層次,配埋乳酪食十分正👍🏻👍🏻~最後就係甜品啦,我哋點咗海鹽焦糖醬窩夫,窩夫個口感真係好有層次,加上好香濃嘅牛油味,配埋花生味嘅雪糕真係好正,食到停唔到!