2019-09-01 26 views
Crazy king 同男朋友慶祝於是book左一間比較高級既餐廳。為左保持食物質數,餐廳只招待book左枱既顧客,每晚只供應5-6枱,所以想食就要早d book位喇。一入到去已經見到牆上面好多好靚既畫作,全部都係北極光,聽侍應哥哥講係老闆既爸爸影既,全部都好靚。餐廳好有氣氛,好適合情侶或者準情侶去,一邊食一邊傾下計了解對方😉,而侍應哥哥好健談,成日會黎廖你傾計,所以唔會怕悶。意大利皇家魚籽醬套餐(套餐包含左3樣野)1.皇家魚籽醬三重奏入面有魚子醬蟹肉薯仔沙律,佢既薯仔一半係薯泥既質地一半係薯仔粒,所要食落食到好滑之餘,亦會食到一粒粒薯仔,豐富左成個津既口感,再加埋黑魚籽醬既鹹香同蟹肉既鮮甜,令到沙律既問道好豐富。2.魚籽醬配半熟吞拿魚多士原來吞拿魚同多士冇咩味道,配合埋魚籽醬,就更可以突出魚籽醬既原味,鹹鹹地既味道加埋軟冧冧既吞拿魚,真係令人齒甲留香。3.乾魚籽醬海蝦意大利粉第一次見乾魚籽醬,佢整到好似一條長條形狀,上菜既時候,廚司會好似磨黑松露既方法,去磨碎乾魚籽醬,令到佢既味道更突出。而我好欣賞佢既海蝦,蝦好爽口,尼樣要用料新鮮同埋好考廚師功力,如果煮多幾粉口感都已經冇咁好。最後
Crazy king
同男朋友慶祝

意大利皇家魚籽醬套餐(套餐包含左3樣野)
1.皇家魚籽醬三重奏

2.魚籽醬配半熟吞拿魚多士

3.乾魚籽醬海蝦意大利粉
最後我覺得飲番杯紅茶,係最好既總結,但佢地餐廳好似冇得咁叫,但侍應哥哥好好咁幫達成我地既願望🤣