2021-09-02
今個禮拜六去九龍灣行街 除咗有伊布放題捉咗好多伊布之外 仲去咗國易個間鳴門食返個90分鐘既半自助餐🦦megabox人頭湧湧 就近想食得舒服啲 呢度係一個好嘅選擇 舒舒服服咁嚟返個日式小放題😚呢度呢度光線舒適 環境望落開揚可以好放鬆咁嘆返個lunch 🥺有別於外面一樣放題密則則又嘈雜既氛圍 好啱傾吓計 享受週末😎兩個鐘慢慢嘆 我哋首先各自叫咗一份主食 之外仲有好多食物俾客自己任tick有多款刺身 壽司 小食 沙律 飲品都係任叫🤩刺身方面沒有驚艷但對得上價錢兩百鬆一位 無任何漏單情況 望落質素唔太頹 全部都幾新鮮 唔會太薄切切 😌表現正路 而且仲會每日送一隻磯燒鮑魚 唔度縮數 其他野食 好似沙律 茶碗蒸都好正路 大家可以放心叫🥴特別一提我哋淺嚐咗佢炸物都唔錯 黎到熱辣辣 好似芝士年糕同吉烈炸蠔 都炸到外脆內軟㗎😳而飲品方面亦無伏位 我哋除左追加咗杯汽水外 仲飲咗兩款特飲 😆分別係巨峰乳酸特飲同白桃乳酸特飲 入落唔係全天然 但個隻味幾好 唔係好難頂化學味 無伏👌🏻
我哋首先各自叫咗一份主食 之外仲有好多食物俾客自己任tick有多款刺身 壽司 小食 沙律 飲品都係任叫🤩刺身方面沒有驚艷但對得上價錢兩百鬆一位 無任何漏單情況 望落質素唔太頹 全部都幾新鮮 唔會太薄切切 😌 表現正路 而且仲會每日送一隻磯燒鮑魚 唔度縮數 其他野食 好似沙律 茶碗蒸都好正路 大家可以放心叫🥴特別一提我哋淺嚐咗佢炸物都唔錯 黎到熱辣辣 好似芝士年糕同吉烈炸蠔 都炸到外脆內軟㗎😳