🚩尖沙咀漆咸道南🚩近排食太多辣同油既野🥲所以今日約朋友去食D比較清淡既野,約左朋友食一間專門京、川、滬、杭等中國名菜既餐廳😎🔮水晶鎮江肴肉 $98凍食的頭盤前菜,🐷豬肉豬皮分離,將豬肉切小塊再以經過繁複既工序既豬皮膠淋面再放入雪櫃冷藏,形成上下都有晶瑩剔透既豬皮層,再加埋鎮江黑醋食, 可以平衝到豬肉既膩滯感😋😋🍖黑醋小排骨 $135酸酸甜甜的小排骨, 淋滿左黑醋, 肉質嫩滑彈牙而且排骨唔肥😚🧅京蔥爆羊肉 $135羊肉唔會有好大陣羊騷味🐑, 加埋大量既京蔥,炒起上黎好有鑊氣同惹味的😋🥬雪菜肉絲炒年糕 $115最鐘意食炒年糕既我,今次想食清淡d, 所以叫左雪菜肉絲炒,唔會太咸😛🍳韭菜花煎餅 $58皮脆又薄,包住大量既韭菜花,似壓扁左既春卷, 要趁熱食,都幾好食📍 霸王山莊🗺️ 尖沙咀漆咸道南67-71號安年大廈地舖
🚩尖沙咀漆咸道南🚩

🔮水晶鎮江肴肉 $98