2014-11-02
荃灣廣場睇完戲想食西餐又吾知邊間好。見到對面有間裝修吾錯既西餐廳。入去試下....輕音樂同坐既位置吾迫。感覺良好。待應好快比餐牌同水2個人叫左3樣野轉2個餐再追加1個甜品水牛城雞翼($48):差不多十蚊隻。味道還可。雞翼比較細隻。餐湯、包、沙律和飲品(主菜加$38):包有驚喜(蒜茸包加提子包)薯仔湯都濃,吾係求其餐湯。沙律菜都新鮮。咖啡只可說普通味道冇特別香草煙三文魚意大利粉($108):三文魚份量一般。味道吾濃。清清地食香草味。意粉軟硬適中香煎帶子粟米意大利飯($108):帶子都新鮮大隻。但粟米係邊食完都吾知。飯都適中口感。份量不多焗玉桂菠蘿金寶伴雪糕($53):成餐飯最亮點!好有玉桂同菠蘿味。面既粒粒脆口又吾覺滯..雪糕易溶但夠滑總體黎講吾錯。每人$220還可接受。同老闆都好健談同坐得舒服。期待下次黎食老闆推介既魚同牛扒!
2個人叫左3樣野轉2個餐再追加1個甜品