2022-06-19
今日同三個朋友去黃大仙玩,其中一個住黃大仙既朋友帶左我地黎必食站食野,朋友轉左新老闆幾好。一去到已經見到有幾個客人落緊單,好熱鬧。見到餐牌滿滿既餸菜款式,已經努吸引好想試,而且價錢都超親民,老闆娘好nice,好親切幫我哋落單。我哋叫左腸粉三寶(有腸粉、魚蛋、燒賣),生菜魚肉,撈麵,炸雞塊,炸花支丸,炸雞軟骨,碗仔翅,雞肉腸仔,粢飯。全部都真係好好食,最驚喜係生菜魚肉,因為平時我係唔食魚肉,我覺得好腥同有碎骨,但呢度既魚肉一啲魚腥味都無同埋無碎骨,對我係一流🤩另外燒賣都好好食,唔會咬落去一舊粉/好軟,係彈牙同埋有魚肉味,好食😋碗仔翅超級足料好正😎雞扒同雞軟骨都唔錯,原來係老闆自己醃,不過食多幾舊就有啲咸,有同老闆反映左,如果食開濃味既朋友會覺得好野味。而且價錢真係超親民,性價比高,我哋四個女仔食咁多都係$170,而且係食到超飽。下次會到黎食其他野!仲想試車仔麵同雲吞🤩
下次會到黎食其他野!仲想試車仔麵同雲吞🤩