2022-12-07 58 views
黑龍係我心目中香港排名第一名嘅拉麵店🏆,我冇誇張,我真係覺得好好味㗎!今日就叫咗一個拉麵同埋一個小食👀🧡沖繩鹽味豚骨拉麵 $88(舔舔脷指數:👅👅👅👅👅)呢個沖繩鹽味豚骨拉麵係我第一次食,次次都係食牛筋black/櫻海老沾麵。今次唔係好揀到食咩嘅時候就聽到隔離嗰一台客話原來話鹽味都好正。初頭我仲擔心佢會太鹹,點知又唔會喎。鹽嘅分量剛剛好!佢個拉麵底唔會話太硬,豚肉好大塊,糖心蛋留到最後一啖,食晒超滿足!🧡炸雞 $25(舔舔脷指數:👅👅👅👅)炸雞減咗一條脷係因為我覺得瞓啦唔太足夠,因為太好食啦!點解會得兩粒咁少😭雞肉嘅外皮揸到金黃酥脆非常可口。
🧡沖繩鹽味豚骨拉麵 $88
(舔舔脷指數:👅👅👅👅👅)
🧡炸雞 $25
(舔舔脷指數:👅👅👅👅)