2021-09-29
又搵到個打躉嘅好地方了😍😍即日食即日出post 除咗係因為好靚,仲因為想連續3個post都係咖啡🤎去到門口見到個Menu寫住嗌三文治就免費送一杯latte☕️即刻心心眼😍杯latte 原價 $42 所以佢呢一個promotion真係好抵🥐三文魚芝士三文治 $65用上牛角包再三文治更加加分🥐🥰煙三文魚🍣芝士🧀同埋生菜🥬都係鋪滿晒喺整個牛角包🥐係唔係得中間位置先有 牛角包嘅口感鬆化軟熟 我喜歡😋☕️French Latte 嘩 好開心呀!好可愛呀🐱係第一次見喵嘅拉花圖案🥰🥰影完相一輪 都係唔捨得飲佢🤣仲有 今日驚喜嘅係 當我飲到一半嘅時候 因為陽光折射入嚟cafe 我枱上面有道彩虹🌈😳😳勁興奮!另外 雖然店舖細細地 但係員工嘅服務態度係不錯 主動幫你擺放好食物 見你食完幫你收起 叫你繼續慢慢坐 而且不設+1服務費🥰等我下次拎部laptop過嚟先😆
🥐三文魚芝士三文治 $65
☕️French Latte