大家好!我係艾文!平時睇YouTube見好多人介紹葵廣美食話掃街一流,多選擇、好味道、CP值高。今日艾文和旅伴就試試 2人HK$300 可以食到幾多野同推介下邊間艾文覺得係必食!艾文和旅伴首先成個商場行一轉,大概諗好邊間必食,然後就開始掃街!艾文食後感,以下是3分滿分的!(以下是艾文自家評分,滿分3個【好食!】,口味各有不同,評分只供參考!)1樓的慧食貓在艾文心目中絕對是TOP1,不過要留意,他們的手抓餅是即叫即做的,人多時可能要等比較久,靚仔老闆會告訴你要等幾耐同叫你先行下商場,回頭再俾錢領取,靚仔老闆更會記得所有客人的選擇,十分厲害!艾文和旅伴行左約20分鐘就可以領取了,而且他十分健談,即使非常忙碌亦會和客人聊天。艾文和旅伴今天嚐了火腿雞蛋肉鬆手抓餅,只要HK$26,分量十足,味道超好,CP值超高!VLOG:

火腿雞蛋肉鬆手抓餅

VLOG:
2023-06-03
Waiting Time
20 Minutes (TakeAway)
火腿雞蛋肉鬆手抓餅