2012-08-27 81 views
晚上九時許, 便到屋企附近的大記吃晚飯, 其實以前都有去過數次, 覺得還不錯, 事隔數月, 便再來吃, 點知......不知所謂, 人怕出名豬怕肥, 完全可以應用在這間店,唔怪得好多人話,如果間店有小小名氣,就唔好再去食,你一定失望至極,而我又加多一樣,生氣至極,所以我唔會再去,除非習慣極差的服務態度,及只要求有嘢放入口食。我點了麻辣豬腩肉粉, 結果係麻辣 - 只係得辣, 譚仔...好食好多豬腩肉- 肥肉多過瘦, 而且完全無味,烚白肉一樣其後發現,店舖內寫明消費滿40元, 送糕點或糖水, 本人消息共56 元, 叫了2次, 都沒有人理會, 結果當我埋單時, 再問收銀, 唔問還好, 一問之下, 決定唔會再去食,不值。 我問:唔係送糖水咩收銀亞嬸黑面回答:係,不過我哋唔會同客人講,你知啦,有些客人唔喜歡食糖水,所以客人唔問,我哋唔會講,如果你想食,你坐番低囉佢哋完全唔想送比客人食,邊有咁樣服務態度,而且那時已經九點半左右,送唔哂都係倒,除非真係留番第二日再送。。。

我點了麻辣豬腩肉粉, 結果係

麻辣 - 只係得辣, 譚仔...好食好多

豬腩肉- 肥肉多過瘦, 而且完全無味,烚白肉一樣

我問:唔係送糖水

2012-08-27