2014-10-16 1126 views
剛去完印度,好懷念咖哩,朋友話石岡咖哩係比較做得正统的一間食店,所以真是好想試下。。。 我真係好鐘意飲mango lassi,不過印度人都放勁多糖,所以点之前記得要講放小d糖同小冰,講完杯野甜度剛好~呢個其實同普通胡椒餅無咩分別。只是上面放左番茄洋蔥青瓜 烤雞,好香,不過小小咸,都幾好食既咖哩羊,個羊好淋,咖哩普通啦 呢個係老細特制架,佢見我又想叫薯仔餅同洋蔥餅,又下不到主意,佢就帮我2個材料做成一個餅,佢咁處理真是好有彈性,如果出去其他餐廳,根本係不會咁處理既,又無另外收費,這份心意真是好溫暖呀。。個餅好大份,好足料 garlic 餅都好足料好厚,好香餐廳都有好多印度人黎買外賣同食野~~價錢同份量都好公道~~

呢個其實同普通胡椒餅無咩分別。只是上面放左番茄洋蔥青瓜
烤雞,好香,不過小小咸,都幾好食既

咖哩羊

咖哩羊,個羊好淋,咖哩普通啦

Garlic 餅
garlic 餅都好足料好厚,好香
餐廳都有好多印度人黎買外賣同食野~~價錢同份量都好公道~~
$130 (Dinner)
Garlic 餅