2023-02-09 1038 views
因為平時都好少會入去坐低食,經過屋企人介紹知下次做一次之後就成日去啦,酸辣米線要問佢攞餐牌,大腸腩肉好出色,佢米線嗰隻質地好特別幼身少少同埋好滑,每次都忍唔住要叫,啲配料肉碎都好好食,一定要試當你去過兩三次佢就會認得你記得晒你飲咩食咩☺️早兩日試咗車仔麵,湯底偏甜味道都幾好,但係河粉個質感有啲奇怪佢同平時唔同係一條條長方形,魔法炒烏冬好正,腌尖嘅男朋友都話好食,餐廳比較殘如果有潔癖嘅就唔啱啦,坐喺度食嘢一路見到好多人買外賣全部都係熟客行過啲街坊都會打招呼傾偈,人情味好,有一次食食吓突然之間送咗幾隻滷水雞翼過嚟話佢請我地食,跟住隔離唔識嘅食客話係咁㗎呢間嘢,有陣時會隨機攞啲嘢出嚟請我地食🤣