2022-07-21 929 views
因為睇米紙而知道嘅越南小店,位置都易揾。晚上七點幾左右都有幾多人等緊外賣。今次我就叫咗鮮蝦米紙卷,越南豬扒法包仲有蔥油豬扒太陽蛋飯。價錢非常親民,而且包同飯仲跟埋嘢飲,紙包罐裝咩都有。返到去即刻食法包,好多配料,而且仲脆卜卜。調味亦不錯,豬扒亦都唔會炸到好油。鮮蝦米紙卷亦都好出色,啲配料爆曬出嚟🤩滿滿的,三樣之中最推介就係豬扒飯,$45有四五件豬扒,而且煎得好香口,又淋😝加埋特製嘅蔥油,真係成個飯食晒都話咁易😍而且特意想讚老闆娘真係好貼心,見到客人未返嚟取外賣嘅時候,老闆娘會繼續將個法包擺喺焗爐等,等客人食到最新鮮最脆既法包。一定會再幫襯😚

TakeAway