2022-11-14 50 views
打卡人氣高質壽喜燒😍之前 bookmark咗好耐,一直未去試,今次終於係非繁忙時間去灣仔,可以唔洗等位嘅情況下,試吓佢嘅壽喜鍋啦☺️佢lunch有三個set,兩款牛肉同一款豬肉,我哋其實款款都想試,最後都係揀咗牛,分別係日本黑毛和牛A4套餐 同埋 特選牛板腱套餐😍兩款牛都好高質呀,A4和牛油脂相對多啲,但係分佈平均,非常靚,嫩滑又不失牛味。而牛板腱都係我食過最靚嘅牛板腱,同平時食好瘦好乾嗰啲完全唔同,好好味,而且大大塊,非常滿足。套餐仲會有隻蛋可以沾牛肉食,正🤩另外仲有好大碗蔬菜拼盤、蝦滑、飯同埋甜品。我哋+$15將飯轉做烏冬,最後倒入壽喜鍋度煮,又煙韌又入味。好滿足嘅一餐呀,唔怪之得平時咁多人去食啦,下次試埋日本豚肉先🥰