2024-04-23
📍SABROSA銅鑼灣怡和街22號3樓之前已經嚟食過,覺得幾唔錯,所以再二訪,今次見仲更加多人食,證明係幾咁好食,燈光比較偏暗,同另一半嚟食會覺得更加有情調❤️❤️👉慢煮雞胸凱撒沙律 💰$128😋😋😋😋.8/5好小見雞胸慢煮,亦都好小食到雞胸又嫩又入味,呢個真係要試,仲有啲沙律菜又清甜又爽脆,好食到停唔到口,無乜胃口嘅我都當堂清新開胃👉燒原條爐魚 💰$336😋😋😋😋.8/5自從前兩日食完條燒馬友之後,就令我對燒魚大感興趣,呢條燒爐魚亦都不負我望,燒到魚皮金黃色,魚肉仲好嫩滑多汁,啖啖肉,唧埋個燒過嘅檸檬,仲大大提升鮮味,每一條骨都啜過,少少都唔放過,伴碟嘅甘筍仲好有蕃薯味,幾特別,成個餸都好吸引,值得一試😋😋😋👉蟹膏西班牙炒飯 💰$248😋😋😋😋.8/5將兩個蟹蓋打爆,每粒飯都吸盡蟹膏,粒粒分明爽口,每啖食落都好重蟹膏嘅鮮甜味,惹味又開胃,份量仲一啲都唔小,一個人食哂的話,真係會覺得膩,最好兩人或以上享用回頭: yesYesyes!!! 環境chill,食物大份有質素好啱同朋友嚟share,或者嚟拍拖情調都唔錯,唔怪之得禮拜一嚟都爆曬場✨✨
銅鑼灣怡和街22號3樓
👉慢煮雞胸凱撒沙律