2024-07-04
呢間西餐廳吾單止裝修環境好靚,食物質素仲一流😋👍🏻難怪長期滿座。一出lift就見到個24小時風乾櫃,招牌三皇雞,德國脆皮豬手,豬腩肉都係呢度靜候😆長廊的盡頭有個英倫風紅色電話亭打卡位😍餐廳以暗黑為主,有種高貴的神秘感,入面仲有個巨型LED長型燈箱,不停轉換顏色,又播住流行音樂,係度食野好治癒🥰🦐海皇櫻花珍寶巨蝦配龍蝦忌廉汁意粉一上枱超吸睛😍巨蝦好似我手臂咁長!蝦身位置已經去了殼,再沾上櫻花蝦炸粉,超香超脆🤤蝦身厚肉,爽口彈牙。龍蝦汁鮮味,每條意粉都沾滿醬汁,超好食。🍗風乾香草蜜糖燒三皇雞(半隻) 經過24小時風乾再去燒,真係皮脆肉嫩😮一切落去,肉汁流晒出黎😆🧁開心果巴斯克蛋糕加$48就可以有自家制蛋糕一件,性價比好高。開心果味幾濃郁,蛋糕比較厚實,好實在的感覺😋🧁75%朱古力蛋糕最愛黑朱古力😍超濃郁口感順滑👍🏻吾會太甜。🍹芝芝桃桃期間限定特飲,新鮮水蜜桃整成,杯底有大量包肉,超清甜🤤面頭的奶蓋好慷慨,差不多有成半杯,咸咸香香,好邪惡☺️🍹手打鸭屎香檸檬茶好大杯,香水檸檬超香,清涼解渴👍🏻🌟總括嚟講,不愧係人氣打卡cafe,食物環境都十分滿意👍🏻
🦐海皇櫻花珍寶巨蝦配龍蝦忌廉汁意粉
🍗風乾香草蜜糖燒三皇雞(半隻)
🧁開心果巴斯克蛋糕
🧁75%朱古力蛋糕
最愛黑朱古力😍超濃郁口感順滑👍🏻吾會太甜。
🍹芝芝桃桃
🍹手打鸭屎香檸檬茶
好大杯,香水檸檬超香,清涼解渴👍🏻
🌟總括嚟講,不愧係人氣打卡cafe,食物環境都十分滿意👍🏻