2024-07-28 936 views
終於有機會食到呢間三文治外賣店🥪一直想食剛巧今日經開油麻地俾我見到🤩忍唔住買咗幾份返屋企開餐。佢哋主打爆餡厚切三文治,足料又大份量,全部即叫即整熱辣辣♨️包裝好精美用透明盒裝好,齋睇賣相已經好吸引🤩仲有多款台式食物及飲品。🥪松露安格斯牛肉鐵板三文治安格斯牛肉、松露蛋黃醬、焦糖洋蔥、滑蛋、生菜、蕃茄非常足料🤩安格斯牛肉超厚切牛味香濃,配上松露蛋黃醬同炒滑蛋,仲有滿滿的蕃茄和生菜,好好味 !!!🥪招牌勁芫荽餐肉滑蛋三文治芫荽控必食😋 厚身的滑蛋配搭海量的芫荽,味道好清新,超厚切餐肉煎得焦香,入口香脆,好滿足!🥪表弟三文治火腿芝士滑蛋配上豐富肉鬆,好厚身大大份,麵包質感好鬆軟。🧋樽仔皇牌奶茶濃厚香醇 入口絲滑 甜度啱啱好~

🥪松露安格斯牛肉鐵板三文治
安格斯牛肉、松露蛋黃醬、焦糖洋蔥、滑蛋、生菜、蕃茄

🥪招牌勁芫荽餐肉滑蛋三文治

🥪表弟三文治
火腿芝士滑蛋配上豐富肉鬆,好厚身大大份,麵包質感好鬆軟。

🧋樽仔皇牌奶茶
濃厚香醇 入口絲滑 甜度啱啱好~

2024-07-27
TakeAway