Hiring
Salary negotiable
15 days ago
🔹樂富// 壽司郎🔹人均約$240🔹▫️卡樂B牛油蜜糖卡達拉娜 $22娜娜不嬲都係最人氣嘅甜品!因為三周年特別推出咗限定口味!意外地幾好食😱😱同埋加上有卡樂B膠袋,外型好QQ🤭味道方面係有少少蔥味牛油味都好重,非常夾🤫🤫▪️炸雞軟骨 $27雞軟骨係必食嘅熟食!首先佢上到嚟係熱辣辣,好有誠意🥺🥺有時候食居酒屋都未必係熱嘅😂食落去有少少胡椒味好香口🧚🏻‍♂️記得叫staff拎沙律醬,點落去更加好食!!▫️香蔥赤蝦 $12蝦超大舊🦐,配埋炸過嘅蔥好香!配埋一齊好夾💁🏻‍♀️食落去係啖啖肉勁好食😍配埋沙律醬真係一流!🤣會有少少膩架!🥰▪️蜜瓜味雪芭 $12$12真係好抵!食落去有淡淡嘅蜜瓜味🍈唔算係好甜!覺得可以一試🥰▫️吞拿魚拖羅 $27壽司郎叫大拖!每次嚟起碼食返兩三件因為真係好抵食!只係20幾蚊🤣質素仲要唔差!嚟到必食😚😋🔹好飽評語壽司郎我已經食過五次或以上🤣😚有時候會出好多唔同嘅限定,例如之前都出過奶茶味嘅娜娜都好食架!但排隊真係太耐,我係星期六日晏就食既都要等一個幾鐘🥲,方便d既旺角分店應該要再耐d🥹🥹大家衡量下
🔹樂富// 壽司郎🔹人均約$240🔹

▫️卡樂B牛油蜜糖卡達拉娜 $22

▪️炸雞軟骨 $27

▫️香蔥赤蝦 $12

▪️蜜瓜味雪芭 $12

▫️吞拿魚拖羅 $27

🔹好飽評語
Waiting Time
70 Minutes (Dine In)
  • 拖羅