2022-05-17 157 views
一路都係我清單入面嘅布甸包,每日特定時間出爐,聽聞平均要等半個鐘至一個鐘,仲要每人限買四個,不過我又冇咩耐性咁樣排,所以一直都未去試,打算等熱潮過去先🥺有個星期六既五點到經過,見到有幾個人排緊,原來係四點半出爐嘅仲有剩,結果排咗五分鐘就買到🙆🏻‍♀️▪️ 原味布甸包 💲15凍食、室溫或者熱食三個食法,凍食同室溫嘅話個法包包身會比較韌,而熱食焗返後依然外脆內軟,個人鍾意熱食多啲🫢中間挖空既部份都幾深,布甸比例好足,口感香滑偏向濕潤流心狀態,雲呢拿味頗濃會略甜,蛋味再重啲更出色🙈有機會都想試埋油麻地分店限定嘅抹茶紅豆🫠🔎 整體評分(7.5/10)

▪️ 原味布甸包 💲15

原味布甸包

🔎 整體評分(7.5/10)
原味布甸包