閒日九點三到都要等一陣先有位,座位環境都好舒服,不過係同隔離枱近左少少啫~來得呢度,梗係要叫招牌喇!滑蛋雞肉丼、芝士薯餅!叫多左個溫泉蛋冷烏冬添~唔知佢係咪整定呢,其實落單到上枱10-15分鐘都幾合理,不過主打既雞肉丼實在唔係熱辣辣,亦都唔係大家所講咁好味、咁值得食。無錯,滑蛋真係好好好滑,不過雞肉實在係唔好食,雞肉連皮連脂肪,整件沒有味道,不鹹不辣不甜。店員上枱時跟我們說加七味粉會更加好食,唔加真係唔好食。好,所以我加左D七味粉再食,不過七味粉同滑蛋實在唔係太夾,伴飯就一流,同滑蛋雞就不太配合了!總言而之,這個丼,不好吃,無味。芝士薯餅就好得多,上枱熱辣辣,而且比想像中大好多!好似旺旺雪餅咁大件!又厚身!夾開中間,芝士雖然未係話流出來咁,不過賣相一流!食第一啖就已經覺得好好食!吉列面既麵包糠炸得好脆,而且唔油,薯蓉既份量剛好,唔會話厚皮少料,芝士同薯蓉夾得亦好好,呢兩樣野基本上係好安全,唔會話唔好食~ 個皮同吉列專門店個D有得比!而溫泉蛋冷烏冬呢,溫泉蛋唔知點解係雪凍左,唔知食緊咩... 冷烏冬不錯,口感好好,唔會太焾太硬!下次會寧願食下佢D吉列野,例如吉列豬排滑蛋飯咁~
無味
又抵又好食!
OK only

下次會寧願食下佢D吉列野,例如吉列豬排滑蛋飯咁~
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$70 (Dinner)
又抵又好食!
OK only