🚩葵涌廣場🚩最近香港既手搖熱潮真係手打香水檸檬茶,今日同朋友係葵廣掃街,平時去開頂樓掃野食,買完會行埋一邊食野,平時都會行入Top世界入面食,因為少人d,不過今日行到入去已經聞到有淡淡既香水檸檬味🍋🍋🍋招牌鴨屎香檸檬茶 $34銀花香單叢鴨屎香同香水檸檬夾埋係絕配,見到老闆親手大大力打d檸檬,打哂檸檬既香同酸酸既味道,配有烏龍茶底,唔會太苦澀,甜道我覺得岩岩好😚😚😚🥤荔枝檸檬梳打 $34又係經過大大力打檸檬,再加入荔枝梳打,以為會比荔枝味搶左個檸檬味,但又唔會,所以我覺得都幾好飲,又唔太甜🍑白桃成熟時 $32採用白桃烏龍茶底,飲落去層次分明,先飲會有白桃既香同甜味,之後竟然會有檸檬茶既回甘味道,絕對唔係個d死甜桃既味,配合埋香水檸檬茶既香,絕對唔係個d假桃味茶😉😉💡店舖有少少走懷舊路線,有霓虹燈做招牌,杯托都係用綠階磚設計,設計特別😎 價錢方面亦都好合理親民📍 擰壹檸手打檸檬茶 (葵芳)🗺️ 葵芳葵富路7-11號葵涌廣場3樓TOP世界3069-T3號舖
🚩葵涌廣場🚩

🍋招牌鴨屎香檸檬茶 $34

🥤荔枝檸檬梳打 $34

🍑白桃成熟時 $32

📍 擰壹檸手打檸檬茶 (葵芳)