2022-12-06 600 views
講起葵廣嘅名物,一定唔少得呢間手抓餅!每次去親都要等至少15分鐘以上,而且老闆十分有性格,每日賣晒就唔做,所以如果想食嘅話就要早啲去買啦!通常老闆7:30之後就會閂門,有時真係為難左我哋呢啲返工嘅朋友入到葵廣都差唔多7:30😭😭雖然好難買到,但係都冇咗我想食佢嘅決心,因為真係好好味!推薦:⭐️火腿雞蛋肉鬆手抓餅:通常我會再另外加芝士,半酥脆嘅手肘餅再配上半溶嘅芝士,以及略帶鹹味嘅肉鬆簡直係絕配!就算要等半個鐘亦都十分值得!份量十分足量,女仔可以同朋友分享! 但係小心因為太足料,會食到周圍都係!味道:🌼🌼🌼🌼服務:🌼🌼🌼🌼環境:🌼🌼🌼抵食:🌼🌼🌼🌼

推薦:

味道:🌼🌼🌼🌼