2022-09-23 188 views
之前食過一次,印象唔錯,今日決定食貴小小。C Course $598開頭唔駛叫野食住,因為佢會跟餐上4組食物先。🏆是日寶箱得Course C 同D先有。日日唔同,當日新鮮即切,今日係和牛肉眼。店員上枱俾你打下卡之後,會幫手燒,之後仲好細心咁將佢剪細塊。睇到佢個大理石紋路就知道係正野,肉汁飽滿,入口嫩滑😋極上花盛合得Course C 同D先有,擺設幾靚,將d肉捲到一朵花咁,而且牛種類高級左,有和牛食。我幾鐘意和牛牛里脊肉,感覺肉質較軟嫩。舟盛合每個Course都會送上。有3款牛,再搭配豚肉同雞,仲有海鮮類有蝦同扇貝。桶盛合除左Course A,其他餐都會跟,有牛肋肉、牛里脊肉、豚肉同雞。和牛 薄灸壽喜燒里脊肉薄切,輕輕一燒,已可帶出油份,食落口幾滑同juicy多汁。生牛肉壽司 & 香蔥生牛腹肉碎壽司生牛肉色澤幾靚,有嚼勁同夠嫩,值得推介俾鐘意食生牛肉既朋友。除左燒肉外,仲有自家製飲品、軟雪糕機、日式雪條、沙律吧同爆谷機,款式多,位置又寬躺。
之前食過一次,印象唔錯,今日決定食貴小小。

C Course $598
開頭唔駛叫野食住,因為佢會跟餐上4組食物先。

是日寶箱

🏆是日寶箱

和牛 薄灸壽喜燒里脊肉
薄切,輕輕一燒,已可帶出油份,食落口幾滑同juicy多汁。

2022-09-20
$658 (Dinner)
是日寶箱