2024-10-04 310 views
睇相以為我去咗咩花花展?唔係!我係去咗超有人氣嘅打卡cafe吖☺️呢間餐廳內外都有打卡位,星期六日仲好多人帶埋狗狗一齊嚟,一眾主人記得bookmark呢度啦🤓▫️芝士焗澳洲薯皮 ($88)薯皮焗到外脆內軟,上面撒滿咗芝士同煙肉粒,配埋醬一齊食味道仲濃郁🥰▫️美式BBQ醬烤焗西班牙豬肋骨配洋蔥圈 ($198)BBQ醬配豬肋骨簡直冇得輸!肉質軟淋,BBQ醬入曬味。洋蔥好甜,炸完都保留到洋蔥嘅鮮味。仲有2大舊菠蘿,燒到有焦糖香,香甜多汁🤓▫️法式焦糖卡士達梳乎厘班戟 ($128)餐廳做緊優惠,所有班戟都半價,咁一定要叫個嚟食啦😍食落好鬆軟,口感輕盈,加埋帶有淡淡雲尼拿香味嘅香滑卡士達醬,甜而不膩😋▫️Grapefruit Summer ($52)漸變顏色好靚,飲落清新解膩🍹▫️菠蘿火龍果沙冰 ($58)菠蘿味濃郁,配埋火龍果營養豐富之餘又涼浸浸,夏天飲簡直一流👍🏻

▫️芝士焗澳洲薯皮 ($88)

▫️美式BBQ醬烤焗西班牙豬肋骨配洋蔥圈 ($198)

▫️法式焦糖卡士達梳乎厘班戟 ($128)

▫️Grapefruit Summer ($52)
漸變顏色好靚,飲落清新解膩🍹

▫️菠蘿火龍果沙冰 ($58)