2018-11-18
聽朋友介紹 太子這間炑八有$48 下午茶這間太子分店位置勁方便, 太子站C1出口 過一條短馬路, 唔洗一分鐘,係金都附近, 十分方便!$48 下午茶餐牌包以下食物: 1) 主食 (包飯/麵)2) 主食 (有雞脾/炸雞/餃子)3)韓式清湯 一客4) 柚子茶或荔枝冰茶好快就送左個熱辣辣的韓式清湯, 好清甜!前菜就送左 芽菜同泡菜,原來仲可以無限任添前菜👍🏻👍🏻👍🏻我地主食選左 炑八拌麵 (Meokbang Mixed Noodle)有隻流心蛋, 混埋d 特色醬, 少少酸,好開胃,無骨炸雞 (Bonelss Fried chicken)夠熱又夠脆, 個炸雞皮脆得尼又有d甜酸醬, 好開胃!最緊要無骨, 方便成舊食!另外仲點左個 炑八牛肋骨煲 配蟹膏飯 (Rib Spare Stew & Mini Mixed Rice with Crab Paste Sauce) $90。勁好食, 個鍋keep住熱辣辣,牛骨的肉,忟得好淋好入味,入面仲有羅白同菇,都好入味,d醬汁好濃郁又夠甜味! 推薦推薦!蟹膏飯除左蟹膏,仲配有大量蟹子,有d 蟹柳絲鋪滿個飯面!食到尼到, 1人一個餐都覺得份量好多丫跟餐送野飲
$48 下午茶餐牌包以下食物:
1) 主食 (包飯/麵)
2) 主食 (有雞脾/炸雞/餃子)
3)韓式清湯 一客
4) 柚子茶或荔枝冰茶
好快就送左個熱辣辣的韓式清湯, 好清甜!
前菜就送左 芽菜同泡菜,原來仲可以無限任添前菜👍🏻👍🏻👍🏻
有隻流心蛋, 混埋d 特色醬, 少少酸,好開胃,
無骨炸雞 (Bonelss Fried chicken)
蟹膏飯除左蟹膏,仲配有大量蟹子,有d 蟹柳絲鋪滿個飯面!
食到尼到, 1人一個餐都覺得份量好多丫
跟餐送野飲 選左青檸檬梳打 同熱柚子蜜
下午茶真係好抵食丫,會再來幫襯!