2022-03-10 13 views
今次同朋友去咗太子同埋旺角度行街,咁啱俾我哋見到依間好搶眼既漢堡包店,於是決定今日晏晝食美式漢堡包餐啦😛👍🏻餐廳裝修好搶眼,而且位於巴士站附近,而家疫情可以買完外賣直接搭巴士返屋企食,都仲係熱辣辣㗎😁 而且餐廳好多位置可以打卡,仲有姜濤嘅紙牌,各位薑粉唔可以錯過啊💗嘢食方面都好足料同埋高質,我哋就聽廚師講,叫咗一個新出嘅韓式辣醬漢堡😛果然勁高質!估唔到韓式辣醬同埋漢堡包嘅味道係咁夾,甜甜辣辣咁,而且餡料係蝦寶,香脆之餘裏便仲食到一粒粒嘅蝦肉,超級足料另外叫咗一個牛肉漢堡,都係勁高質,牛肉味道超級鮮嫩,基本上唔會食到有「渣」,味道勁香😆👍🏻跟餐仲可以加錢配洋蔥圈同埋雞翼,另外仲送兩支嘢飲添🍟

跟餐仲可以加錢配洋蔥圈同埋雞翼,另外仲送兩支嘢飲添🍟